Ik hou nog van mijn ex

Ik hou nog van mijn ex en blijf de hele tijd aan hem denken! Hou jij nog van je ex? En hoe beïnvloedt dit jouw leven? 

Je ex helpt je realiseren hoe onvergetelijk de liefde wel niet is, maar ook hoe pijnlijk het soms kan zijn als het helemaal fout gaat. Als je meerdere relaties hebt gehad weet je waar ik het over heb. 

Je kunt verder gaan met je leven zonder je ex, maar kan je ook nog verder gaan zonder van hem/haar te houden?

Als het een ongezonde relatie was of één met weinig betekenis zal je hier niet zoveel last van hebben. Maar hoe zit het dan met een ex waar je ware liefde mee hebt gedeeld? 

Gaat het houden van ooit nog voorbij?

[wp_ad_camp_3]

Hou jij nog steeds van je ex?

Ergens diep van binnen hou ik nog ontzettend veel van mijn ex. Ik heb mezelf zo vaak overtuigd dat ik niets meer voor hem voel, en juist wanneer ik denk dat ik hem helemaal vergeten ben, weet hij weer stiekem door de kleine kiertjes in mijn gedachten tevoorschijn te komen.

Ik probeer mijn ex uit mijn gedachten te verdrijven, maar kan me niet langer verzetten en geniet gewoon nog even van dit ellendig moment. Maar al gauw blijft dit momentje hangen en gaat het over tot constant dagdromen over mijn ex.

Dit zalig pijnlijk gevoel brengt ook een hoop ellende met zich mee, ellende dat ik zo diep in mijn hartje heb weten te verbergen dat ik het zelf niet eens meer weet te vinden.

Kan je ooit stoppen met het houden van een oude liefde?

Natuurlijk kunnen we met iemand anders op date gaan, en misschien dat ons hartje zich weer vult met nieuwe liefde en alle geluk van de wereld. Maar dat betekend niet dat dit hartje niet genoeg ruimte heeft voor een oude liefde!

De drang om je hart uit te storten

Soms denk je nog zoveel aan je ex omdat jullie nog dingen hebben die uitgesproken moeten worden, vragen die beantwoord moeten worden, dingen die gezegd moeten worden enzovoort. We kunnen niet altijd onze zin krijgen en soms moeten we onze geliefde eerder los laten dan dat we gepland hadden.

Ooit de drang gehad om een brief naar je ex op te sturen met al je gevoelens van verwarring en pijn die je hebt opgekropt? Ik wel, maar hoe graag ik het ook wil, weet ik dat ik het beter niet kan doen.

Mijn ex is verder gegaan met zijn leven, en als ik dit oude pad weer bewandel stel ik mijn hart weer bloot voor nieuwe wonden. Wat bereik ik er mee om me ex een brief te sturen met hierin mijn gevoelens? Meer pijn en verwarring!

Als je ex echt verder is gegaan met zijn leven en geen signalen afgeeft dat hij je terug wilt, dan is er niets wat je er aan kunt veranderen.

Oude gelukkige momenten

Dagdromen over die gelukkige momenten dat je samen was met je ex, zijn heerlijke momenten maar wel met een bittere nasmaak.  Want elke keer als jij weer je ogen open doet word je direct weer herinnert aan de pijn en momenten die waarschijnlijk nooit meer weer zullen voorkomen. Maar toch blijf je in die oceaan van pijn en verdriet zwemmen. want ergens tussen al die ellende en pijn zit ook nog een beetje geluk.

Moedeloos blijf jij je ex stalken

Wanneer de liefde voor je ex zich nog steeds ergens in je hart bevindt, zal je er alles aan doen om het kunstmatig in leven te houden. Je wilt namelijk nog steeds weten wat je ex uitspookt, je wilt eens in de zoveel tijd hem/haar tegenkomen op straat, je wilt ze kunnen aanraken en vasthouden en nog een laatste kus met hun delen. Is het het dromen van je ex wat zo’n pijn doet of zijn het de herinneringen die je iemand zo doet missen?

Hopen op een tweede kans

Wanneer er iets is gebeurt met je ex, of je komt erachter dat hij/zij weer single is en opzoek is naar een nieuwe partner, hoop je dan niet stiekem dat je een tweede kans krijgt? Misschien zou je geeneens meer echt met je ex willen daten maar in je gedachte en dromen creëer je de perfecte scenario, waarin jullie weer samen zijn en elkaar vasthouden en diep van binnen dat warme gevoel weer voelen.

Bekijk jezelf eens door de ogen van je ex

Droom jij nog af en toe over je ex? Word je dan ook gelukkig wakker maar voel je die pijn nog wel? De liefde kan soms zo deprimerend zijn, vind je niet?

Maar eerlijk is eerlijk, ook al haten we die liefdevolle herinneringen is het niet de liefde die het leven zo zuur maakt. Als je nog steeds van je ex houdt is dat alleen maar omdat je je nog vasthoud aan die oude herinneringen en ook al doet het je een hoop pijn, ze maken je diep van binnen nog steeds gelukkig.

Maar hoe zit dit dan bij je ex? Denk je dat ze nog steeds van jou houden? De kans  is heel klein tot bijna nihil. Probeer eens naar jullie mislukte relatie te kijken vanuit de ogen van je ex. Die zijn waarschijnlijk inmiddels weer begonnen aan een nieuwe relatie of gaan ervan uit dat jij in een nieuwe relatie bevindt. Waarschijnlijk hebben ze zichzelf geforceerd jou ergens te verstoppen diep binnen in hun hart. Jullie zijn uit elkaar gegaan met een reden, en die reden is er waarschijnlijk nog steeds. En dan nog, als jullie wel weer bij elkaar komen kunnen dezelfde problemen er weer voor zorgen dat jullie weer uit elkaar gaan. Twijfel je erover om je ex uit te vragen? Dan zal je ex dit gevoel waarschijnlijk ook wel hebben. Maar ondanks dat er liefde voor elkaar is, is dit wel een treurige liefde, een liefde die nooit zal werken omdat deze allemaal pijn en verwarring met zich meebrengt.

De Ex-Herinnering

Ik hou nog steeds van mijn ex, maar ik kan mezelf er nog steeds niet van overtuigen dat dit ook echt zo is. Op eenzame en droevige dagen weet mijn hart ruimte te maken voor alle herinneringen van mijn ex en wanneer ik me vrolijk voel weet ik mijn ex te vergeten, soms zelfs dagen achter elkaar. Maar wanneer mijn ex wel weer in mijn gedachte dwaalt voelt het alsof ik nog steeds een last met me meedraag. Maar als liefhebbers van onze ex’en, hebben we geen andere keuze dan dit ellendige geluk die onze ex’en ons geven, door de vingers te zien.

Herinneringen en liefde – De eeuwige verwarring

Urenlang dagdromen over onze ex’en of in de veronderstelling zijn dat we nog steeds verliefd zijn zal ons niet helpen, natuurlijk hebben we van onze ex’en gehouden, maar wat jij en ik goed moeten onthouden is, dat dit gevoel dat we nu voelen geen echte cbd products is, slechts een vage herinnering van echte liefde die het ons magisch maakt. Maar deze liefde kunnen we niet aanraken of vasthouden en het zal ook geen nieuwe herinneringen creëren want deze liefde bestaat enkel in onze gedachten.

Dus koester de romantische herinneringen die je van je ex hebt, maar verwar ze niet met het gevoel van liefde. Liefde leidt zijn eigen leven, terwijl een herinnering nu slechts nog maar een leeg fotolijstje is. Toch? De liefde die je in je hoofd voelt is slecht een herinnering van je ex met een vleugje verbeelding en overdrijving.

Ben jij nu nog verliefd op je ex? Ben ik nog verliefd op mijn ex? Ja, maar alleen in ons hoofd en als herinneringen. Zolang je de gelukkige herinneringen die alles zo magisch maakte onthoudt en de nare ervaringen vergeet is het helemaal niet erg om diep in hart ergens in een donker hoekje nog steeds van je ex te houden.

Wil je weten hoe jij je ex terug wint?

Wil jij de grootste kans van slagen behalen? Stel het dan NIET uit!!!! Hoe meer tijd jij je ex geeft om voor iemand anders gevoelens te creëren des te kleiner de kans dat jij je ex nog terugkrijgt.

Wacht niet langer en begin DIRECT met het terugwinnen van je Ex! Klik Hier!

1 Comment

 1. Avatar
  Kim juni 08, 2013

  8 jaar lang ging ik met me vriend tot de dag dat hij besloot er met een ander er vandoor te gaan. We zijn nu al ongeveel 3 maanden uit elkaar maar denk nog steeds heel vaak aan hem ondanks dat hij met hart echt heeft gebroken. Ik stalk hem niet maar stond soms wel op het punt dit wel te doen.

  Het moeilijkst vind ik om geen contact meer met hem te hebben. En had ik wel contact met hem dan noemde hij me weer bij me koosnaampje of stuurde hij weer is een whatsapp berichtje dat hij me miste. Ik heb dan weer een beetje hoor maar begin eigenlijk weer van voor af aan.

  Dit vind ik toch wel het moeilijkst. maar door dit realiseer ik dat ik niet de enige persoon bent die dit meemaakt.

  Hij was echt de liefde van mijn leven, ik heb hem alles gegeven en nu moet ik verder zonder hem in mijn leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *